Privatumo politika

Prašome atidžiai susipažinti su šiuo dokumentu, nurodančiu tinklapio lankytojų asmeninės informacijos renkimą, saugojimą, bei tvarkymą, bei slapukų (angl. cookies) naudojimą.

Renkame jusų asmeninę informaciją jums padarius užklausą dėl produktų, užsakymo tvarką ir siuntimo sąlygas arba pasinaudojus mūsų el. Parduotuvės paslaugomis. Jusų informacija yra renkama siekiant užtikrinti patogų tinklapio ir el. parduotuvės paslaugų naudojimą, užklausų apdarojimą.

Informacija apie mus

Informaciją renka UAB „MIA ITALIA”. Adresas:  Liepkalnio 22,  LT-02105 Vilnius, Lietuva. Įmonės kodas 302617971.

Informacijos tvarkymas

Asmeninė informacija surenkama ir tvarkoma saugiai (užtikrina SSL (angl. Secure Socket Layer) sertifikatas), ir yra konfidenciali.

Išorinės svetainės

Mūsų svetainėje galime pateikti nuorodas į išorines svetaines. Imonė nepriima atsakomybės už tokių svetainių turinį ar atskiras privatumo politikas.

Duomenų saugojimas

Remiantis LR teise, jūsų asmeninė informacija negali būti saugoma ilgiau nei 1 (vieneri) metai. Nepaisant to, dauguma mūsų saugomos informacijos nėra saugoma ilgiau nei 30 dienų.

Trečios šalys

Jūsų patogumui, asmeniniai duomenis gali būti suteikti kurierių įmonėms siekiant įgyvendinti jūsų užsakymą. Jūsų informacija nėra naudojama tiesioginės rinkodaros tikslais.

Tikslinė reklama

UAB “Lucaffe” tinklapyje nėra talpinama reklama. Su klientu yra susisiekiama tik faktiniais pirkimo-pardavimo atvejais, kito (reklamos, apklausų ir pan.) pobūdžio laiškų marketingo tikslais nesiunčiame.

Jūsų teisės

Jūsų teises yra remiamos BDAR ir Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo. Asmens duomenų subjektai turi teisę:

  1. būti informuotais apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  2. susipažinti su savo saugomais asmens duomenimis;
  3. prašyti ištaisyti ar papildyti, patikslinti neteisingus asmens duomenis;
  4. prašyti ištrinti ar ištaisyti asmens duomenis, kai jie yra netikslūs ar nereikalingi tikslams, kuriems buvo surinkti;
  5. prašyti ištrinti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neteisėtai arba kai sutikimas dėl asmens duomenų tvarkymo yra atšaukiamas;
  6. nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ar atšaukti anksčiau duotą sutikimą;
  7. reikalauti pateikti, pagal savo sutikimą surinktus savo asmens duomenis lengvai skaitomu formatu arba prašyti juos persiųsti kitam duomenų valdytojui.

Prašymas gali būti neįvykdytas siekiant užtikrinti:

  1. mums nustatytų teisinių pareigų vykdymą;
  2. valstybės saugumą ar gynybą;
  3. viešąją tvarką, nusikalstamų veikų prevenciją, tyrimą, nustatymą ar baudžiamąjį persekiojimą;
  4. svarbius valstybės ekonominius ar finansinius interesus;
  5. tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą;
  6. Jūsų ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Privatumo politikos pakeitimai

Visi privatumo politikos pokyčiai bus skelbiami svetainėje jusų susipažinimui.

Kontaktinė informacija

Su privatumo politika susijusius savo dokumentus galite pateikti toliau nurodytais kontaktais:

  • info@lucaffe.lt

Naudojami slapukai

Mūsų svetainėje naudojami slapukai yra būtini mūsų svetainės funkcionalumui ir veikimui. Šie slapukai leidžia jums sėkmingai įsigyti prekę ar naudotis elektronine mokėjimų sistema. Dauguma šių slapukų iš jūsų įrenginio ištrinami pasibaigus jūsų naršyklės sesijai.

Pirmą kartą jums įėjus į mūsų svetainę, paprašome sutikimo į jūsų įrenginį atsiųsti papildomus slapukus.

Kodas Veikimas Informacija

siunčiama į

Šaltinis / tiekėjas Tipas Galiojimo periodas
Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
wc_fragments_# Slapukas būtinas puslapio veikimui – puslapiavimui ir turinio atvaizdavimui. Lietuva kavosdraugas.lt HTML Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
@@History/@@scroll|# Slapukas naudojamas patogesniai navigacijai per puslapius. „Prisimena“ kur buvote – skaitėte ar žiūrėjote praeitame puslapyje ir grįžtant jus gražins į tą pačią poziciją puslapyje. Lietuva kavosdraugas.lt HTML Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
dc_gtm_UA-#  Naudojama „Google analytics“ rinkti duomenis (be galimybes identifikuoti vartotoją). JAV googletagmanager.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
_ga Suteikia kiekvienam vartotojui unikalų vartotojo ID. Kiekvienas vartotojas yra anonimiškas ir jo identifikuoti mes negalime. Surinkta informacija naudojama pagerinti vartotojo naršymo patirtį el. parudotuvėje. JAV googletagmanager.com HTTP 2 metai
_gali Leidžia mums sekti vartotojų elgseną puslapyje (be galimybes identifikuoti vartotoją). Lietuva kavosdraugas.lt HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
gat Leidžia mums sekti vartotojų elgseną puslapyje (be galimybes identifikuoti vartotoją). JAV googletagmanager.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
_gid Leidžia mums sekti vartotojų elgseną puslapyje (be galimybes identifikuoti vartotoją). JAV googletagmanager.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
ads/ga-audiences Naudojamas „Google“ – slapukas skirtas rodyti reklamas grupėms vartotojų, kurie yra labiau linkę atlikti tam tikrus veiksmus el. parduotuvėje. JAV google.com Pikselis Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
collect Slapukas skirtas rinkti informaciją (be galimybės identifikuoti vartotoją). JAV google-analytics.com Pikselis Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
fr „Facebook“ slapukas, kuris yra skirtas susieti vartotoją su tam tikru ID (be galimybės identifikuoti vartotoją) ir leidžia rinkti informaciją apie jo veiksmus puslapyje. JAV facebook.com HTTP 3 mėnesiai
IDE Skirtas atskirti vartotoją ir parodyti vartotojui aktualias reklamas. JAV doubleclick.net HTTP 1 metai
impression.php/# Skirtas registruoti reklamų parodymu vartotojui. JAV facebook.com Pikselis Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
NID  Prisimena Jūsų pasirinktus nustatymus (pvz. kalbos nustatymus) ir saugo juos patogesniam naršymui. JAV google.com HTTP 6 mėnesiai
test_cookie Naudojamas atpažinti naršyklę ir nustatyti slapukų palaikymą. JAV doubleclick.net HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
tr „Facebook“ slapukas, kuris yra skirtas susieti vartotoją su tam tikru ID (be galimybės identifikuoti vartotoją) ir leidžia rinkti informaciją apie jo veiksmus puslapyje. JAV facebook.com Pikselis Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
5805bc15e881e37b5c33836c-aID Naujienlaiškių įrankio slapukas, skirtas rinkti informaciją apie vartotojo atliekamus veiksmus puslapyje. Olandija soundestlink.com HTTP 1 metai
5805bc15e881e37b5c33836c-sID Naujienlaiškių įrankio slapukas, skirtas rinkti informaciją apie vartotojo atliekamus veiksmus puslapyje. Olandija soundestlink.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
AWSALB Skirtas atpažinti parduotuvėje atsiradusias klaidas JAV app.trackduck.com HTTP 6 dienos
CHATSESS Skirtas pokalbių su pardavimų vadybininkais internetu palaikymui. JAV chat.freshdesk.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
omnisendAnonymousID Skirtas užšifruoti kiekvieno vartotojo duomenis ir sekti veiksmus atliktus el. parduotuvėje. Kiekvienas vartotojas yra anonimiškas ir jo identifikuoti mes negalime. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP 1 metai
omnisendCartProducts Naujienlaiškių siuntimo įrankio slapukas, leidžiantis identifikuoti prekes, esančias krepšelyje ir pagal tai siųsti pakartotinius pranešimus. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
omnisendSessionID Naujienlaiškių siuntimo įrankio slapukas, leidžiantis identifikuoti prekes, esančias krepšelyje ir pagal tai siųsti pakartotinius pranešimus. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
pnctest „PubNub“ slapukas skirtas testuoti slapukų veikimą vartotojo pusėje. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP 436 dienos
popup_status Skirtas iššokantiems langams el. parduotuvėje. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP 4 dienos
REST/webTracking/v1/event Omnisend partnerio slapukas skirtas atpažinti vartotoją. Lietuva wt.soundestlink.com Pikselis Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
sdata Skirtas pokalbių su pardavimų vadybininkais internetu palaikymui. JAV chat.freshdesk.com HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
soundestID Naujienlaiškių siuntimo įrankio slapukas. Suteikia unikalų ID kiekvienam vartotojui. Renkama informacija yra skirta reklaminio turinio tobulinimui. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)
soundest-views Naujienlaiškių siuntimo įrankio slapukas. Renkama informacija yra skirta reklaminio turinio tobulinimui. Lietuva kavosdraugas.lt HTTP Iki naršymo pabaigos (1 sesija)